17 January 2015

Ribiškių vingiai! Naujos trasos krikštynos Vilniuje


Šiandien buvo du nauji kartai!

Pirma, dalyvavom naujos slidinėjimo-pasivaikščiojimų trasos atidaryme. Antra, pasirodo, tai buvo ir Snaigės žygio etapas, tad nors ir buvom be slidžių, gavom etapo lipduką:)

Apie trasą
Automobilius palikę Campanile viešbučio stovėjimo aikštelėje (Minsko pl. 14), sukite dešinėn, tokiu atveju, įspūdingiausius trasos vaizdus pasiliksite desertui. Žymėjimo kol kas nėra, eiti reikia palei daubą, paskui šiek tiek palei kelią, iki pirmos galimybės sukti į mišką. Kai kur ant medžių buvo išpieštos orandžinės rodyklės.
Trasos ilgis - apie 3 km. Galima lipti skersai per kalvas, galima jas apeiti, jūsų pasirinkimas. Kai jau atrodė, kad tai bus tik gražus pasivaikščiojimų takas miškais ir ledynų suformuotais "kalnais", staiga kvapą užgožė gražūs vaizdai į Liepkalnį.
Tolumoje matyti slidinėjimo trasa

Beje, lazdos buvo ne tik žygio pagalbininkės, tačiau ir žaidimo įrankis:
"Pagauk kaimyno lazdą":)


Apie atidarymo šventę
Daug sveikinimo kalbų, politikų, karštos arbatos! Patiko, kad dalyvius lyg ir bandė įsileist į trasos pavadinimo rinkimus, bet labai ribotai:) pagalvota ir apie pramogas- kinologų šou, haskių pristatymas, specialus restorano pasiūlymas išalkusiems. Pagalvojau-galima būtų kad ir kiekvieną sezoną daryt tokius atidarymus:) net ir senoms trasoms!:) 

No comments: