Šios vietelės ieškojome dėl tikro Kriek alaus, kuris gaminamas savaiminės fermentacijos būdu iš vyšnių su kauliukais. Moeder Lambic baras paliko puikų įspūdį - jaukus, erdvus, labai tinkamas pokalbiui :)
Kokį įspūdį paliko tikras Kriek alus?
Na, wow :) Jis tikrai tikrai kitoks, nei parduotuvės. Užsisakėm skirtingus - Kriek 3 Fontainen Cask, rūgštokas, 5 proc., tuo tarpu Kriek Cantillon Cask - kartokas. Neabejotinai abu paragauti būtina. Tai vieni brangiausi iš pilstomų alų, tačiau labai įšsigąsti neverta - jie įplieskė tolimesnę degustaciją :)
Grisette - labai švelnus, vaisinis alus, labai skanus. Tačiau (tadam tadam tadam) štai ir degustacijos favoritas - 10,5 proc. (!) kartus tamsus alus. Skonis - nenupasakojamai fantastiškas. Kaip gerai, kad Indrė pasakė: ,,Paragaujam!" :)
Pabaigai - kartūs, tamsesnis geresnis. Tai buvo barmeno rekomendacija, visgi mes šaudėm geriau! :)
Užskaityta:)
No comments:
Post a Comment